Loskaiset pororibsit

Ennen rypemistä marraskuun tunkkaisessa toivottomuudessa, saattaa olla suurikin onni, jos löytää pakastimen pohjalta sinne unohtuneet viimevuotiset poronkyljet. Mikä kuolaa valuttava yllätys!

Jatkoa ei suositella kasvissyöjille.

Grillauskautena poronkyljen voi marinoida, keittää ja grillata. Mutta entä masentavana lokakuun hetkenä, kun ulkona lotisee ja hämärtää eikä kokkaaminen kiinnosta.

Ei hätää: kyljet suoraan pakkasesta rautapataan 120 asteiseen uuniin. Puolen tunnin päästä, kylkipalojen sulettua, leikataan pienemmiksi. Sitten vähän vettä ja odotetaan 3 tuntia.


Lisätään mausteseos, jossa yrttejä, hunajaa,  chiliä.  Pannaan nyt vielä 100g voitakin! Maun mukaan.

Vielä yhden tunnin kuluttua on melkein valmista. Lisätään pivollinen kuivattuja suppilovahveroita ja odotetaan tovi. Laiskan resepti.

Lisukkeeksi mitä huvittaa. Tässä riisiä ja itsepoimittuja puolukoita.

Eikä mitään turhia persiljoita tällä kertaa.


Kommentit

Loskaiset pororibsit — 4 kommenttia

  1. Näyttää älyttömän hyvältä! Meillä alkoi hirvikausi, siitäkin saa onneksi ihan kelpo ruokaa.. Tuota mausteyhdistelmää voisi kokeilla, hunaja, yrtit ja chili.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *