Talutin

Piti jotain askarrellakin, että ei tarvitsisi ihan kaikkea kaupasta valmiina hankkia. Väsäsin koiralle vaellustaluttimen. Ei tullut kaunis, mutta tällä mennään.

Neljä metriä polypropyleeniköyttä, joustinkumit, pari hakaa ja punosnarua löytyivat kaikki Bilteman veneilyoasatolta. Joustinosa oli aluperin moniosainen (ja nätimpi), mutta hajosi testireissulla, joten täytyi tehdä vähän tuotekehittelyä ja päädyin tylympään ratkaisuun, jonka pitäisi kestää paremmin. Jos ei kestä, niin on helppo korjata tarpeen mukaan.

Ainakin talutin on kevyt ja riittävän pitkä. Jos tarvitsee säädettävyyttä, on solmun tekeminen helppoa. Toisesta päästä kiinni koiraan ja toisesta isäntään. Demokraattista, samassa narussa ollaan molemmat.

Otan narua mukaan vielä parin metrin jatkopätkän josta saa juoksulangan, niin saa koira olla leirissä vähän pidemmässä narussa.


Vastaa