Kevennys ohi – mission complete

Repun keventaminen on ollut mielenkiintoinen harjoitus. Lopputulos on kuitenkin eräänlainen pettymys, enkä jaksa olla siitä erityisen innostunut. Vain reilu kaksi kiloa pois, josta vain vajaa kilo sisältöä karsimalla, loppu on kevyemmän repun ansiota. Repun sisällön viilaus auttoi toki kompaktoimaan esimerkiksi keittiötä, mikä osaltaan mahdollistaa pienemmän repun käytön, joten homma ei ole aivan näin yksioikoinen.

Uuden makuualustan hankinta mukaan luettuna paino laski relut kaksi ja puoli kioa. Se tuntuu todella vähältä.

Jos kuitenkin reissun jälkeen tunnen selvästi selvinneeni kantamisesta helpommalla on silloin myönnettävä homman kannattaneen, vaikka perinteistä luopuminen ottaakin koville. En kuitenkaan aio jatkaa tällä linjalla keventämisen itsensä takia, vaan ainoastaan jos minun on aivan pakko.

Kiitän kommentoijia hyvistä neuvoista ja pahoittelen jääräpäisyyttäni. Analysoin tätä asiaa lisää rinkka selässä reilun viikon kuluttua.


Kommentit

Kevennys ohi – mission complete — 1 kommentti

  1. Aiheesta lisää: Kevätuskaa – henkistä ja fyysistä | Asentopaikan päiväkirja

Vastaa