High-Tech evästä!

Oletko sinä tuskaillut pahalta maistuvien ja ravitsemusarvoltaan kehnojen tutkimusmatkailuruokien kanssa? Eikö ruoka maistu? Onko tutkimusmatkailueväs jäänyt sudennälkäisenäkin suuhun mukeltamaan?

Ei jää enää, sillä Pisum-Tech tutkimusmatkailuruoka on täällä. Pisum-Tech tutkimusmatkailuruoka on kehitty sinulle, joka tiedät, että viimeiselle rintamalle lähteminen olisi järjetöntä ilman parasta mahdollista ravinnonlähdettä. Pisum-Tech tutkimusmatkailuruoka tarjoaa tämän sinulle.

Pisum-Tech tutkimusmatkailuruoka on valmistettu harvinaisesta  Pisum sativum– kasvista, joka ravitsemukselliset ominaisuudet ovat vailla vertaa.


Pisum Sativum kasvaa uusimman teknologian avustamana tarkkaan kontrolloiduilla viljelyksillä.

Pisumatic Enterprises valmistaa Pisum Sativum kasvista herkullisen tutkimusmatkailuruuan sinun vaativaan käyttöösi. Pisum-Tech tutkimusmatkailuruoka valmistetaan korkean teknologian titaanikattiloissa varmistaaksemme, että ruoka on mahdollisimman puhdasta ja kevyttä kantaa.

Pisum-Tech tutkimusmatkailuruuan valmistusprosessi käyttää huipputeknologiaa ja tarkoitukseen erityisesti suunniteltuja prosessointijärjestelmiä.

Valmistusta valvotaan tarkkaan prosessin kaikissa vaiheissa.


The Pisumatic Watch-Dog.Valmis Pisum-Tech ateria tutkimusmatkailijan titaanilautasella.


Pisum-Tech tutkimusmatkailuruoka sisältää jopa hämmästyttävät 330kcal energiaa jokaista 100 grammaa Pisum-Tech jauhetta kohti, mikä on yli 30% enemmän, kuin mikään kilpaileva tuote pystyy tarjoamaan.

Miksi tyytyisit muuhun kuin parhaaseen. Valitse Pisum-Tech, me olemme jo valinneet sinut!

Pisumatic Expedition Foods
Because we have already chosen you
Eat me!


Kommentit

High-Tech evästä! — 4 kommenttia

  1. Valitettevasti räjähdysmäisesti kasvaneen kysynnän myötä toimitusaikamme ovat venyneet pitkälle syksyyn, mutta pyrimme toimittamaan tilauksenne niin pian kuin mahdollista.

  2. Ennen tilausta haluaisin lisätietoa valmisteen nauttimisen vaikutuksesta ilmakehän kaasukoostumuksen laatuun. Voisitteko välittää tiedusteluni ympäristövaikutusarviointipäällikölle.
    Yhteistyöstä kiittäen!

Vastaa