Tartu toimeen!

Kyllä keittää.

Normaalisti ihmisen kuuluu olla ryhdikkään rapsakka ”al dente”, mutta nyt helle kiehuttanut kaiken veteläksi mössöksi joka tarttuu kitalakeen. Ihmiset, eläimet, kodit, kaupat, toimistot. Milloin tämä loppuu? Minulla ei ole enää aikomustakaan valittaa helteestä, nyt teen yläkertaan selkeän protestin!

Olisi korkea aika kirjoittaa varustelista parin viikon päästä alkavalle Muotkan vaellukselle. Olen sen jo luvannut vaellusporukalle kauan sitten, mutta en ole saanut aikaiseksi.

Ryhtiä, jumalauta!


Kommentit

Tartu toimeen! — 3 kommenttia

  1. Sama vika: Kaikki järkevä toiminta jäi helteiden alettua. Olisi pitänyt lenkkeillä, laatia karttoja ja virittää varusteita, mutta tekemättä on jäänyt.

  2. Samansuuntaisia ongelmia, joskin omani voivat olla myös helteestä riippumattomai. Se, että saisi asioita tapahtumaan, tuntuu jotenkin erityisen vaikealta ja toimeen tarttuminen jopa vastenmieliseltä… Ehkä tällainen ilmanala ei ole minua varten? Vai olenko vain laiska? Tai muut (taustalla kummittelevat) asiat lamauttavat toimintakyvyn?

  3. ”nyt teen yläkertaan.. ”

    alan olla vakavasti huolestunut tilastasi. Mene ensiapuna kauppaan kylmätiskin ääreen huomiseksi päiväksi.

    😉

    Pohjois-Norjassa palelini pari-kolme päivää sitten, Kilpisjärvellä oli tosi rapsakkaa, pohjois-kaldoaivissa täydelliset 18 astetta..

Vastaa