Shoo!Tag – ei(kö) ötököitä

Ötökkäpelkoisille kuljeskelijoille on nyt markkinoilla modernin teknologian luoma pelastaja. Yksinkertainen magneettikortti, joka ripustetaan kaulaan ja joka toimii!

 • Shoo!TAG™ -kortti ripustetaan kaulaan niin, että kortin magneettinauha osoittaa käyttäjää kohti
 • Kortti muodostaa tehokkaan elektromagneettisen suojan 24–36 tunnin kuluessa sen kiinnittämisestä kantajaansa
 • Oikein käytettynä tuote antaa suojan hyönteisiä vastaan jopa 4 kuukauden ajaksi eli vaikka koko kesäksi
 • Kortin toiminta perustuu luonnolliseen elektromagnetismiin
 • Tutkimukset ovat osoittaneet hienovaraisten induktanssi /kapasitanssikenttien (magneettisten ja staattisten) vaikuttavan merkittävästi kaikkeen elolliseen
 • Shoo!TAG™ hyödyntää luonnon energiaperiaatteita
 • Tuotteen magneettinauhaan on sulautettu ainutlaatuinen elektromagneettinen staattinen kenttä, joka toimii yhdessä käyttäjänsä luonnollisen sähkökentän kanssa suojana hyönteisiä vastaan

Loistojuttu! mitään muuta ei tarvita. Ei haisevia myrkkyjä, vain yksinkertainen, luottokortin kokoinen vekotin, Koirille ja ihmisille omansa. Nyt on hyttysongelma tiessään. Vai onko?

Voihan kilin vittu, sanon minä. Eikä ihmisten kusetus koskaan lopu? Jopa Yliopiston verkkoapteekista löytyy tämä petoksen väline:

http://www.yliopistonverkkoapteekki.fi/epages/KYA.sf/fi_FI/?ObjectPath=/Shops/KYA/Products/TE2057586/SubProducts/TE2057586

Kortin myyntihinta lähtee Suomessa 19,90 eurosta ylöspäin ja tietenkin kortin ”teho” heikenee muutamassa kuukaudessa niin, että on ostettava uusi! No niinpä tietenkin.

Meille myydään valmistushinnaltaan ehkä 20 senttiä maksavia tuotteita 99% katteella. Ei siinä mitään, jos se tekisi mitä pitää, mutta minä menen 100% henkilökohtaiseen takuuseen siitä, että tämä laite ei toimi, se ei ole koskaan toiminut, eikä se VOI toimia!

Shoo!Tagista luvataan rahat takaisin jos et ole tyytyväinen. Se lupaus on helppo tehdä tuotteesta, jonka valmistaminen ei maksa käytännössä mitään.

Shoo!Tag on puhdasoppinen ja törkeä huijaus. Se ei ole mitään muuta.

Kaikki saatani sitä on.

Kiinostuneille: Tethered Cow blogi selvittää, mihin maagiseen salaisuuteen Shoo!Tag perustuu: http://www.tetherdcow.com/?p=7728


Kommentit

Shoo!Tag – ei(kö) ötököitä — 5 kommenttia

 1. Voi, nyt ollaan alueella joka syyhyttää monikirjaimisesti sormiani. Hillitsen itseäni, mutta sanon, että apteekissa myydään paljon puhdasta höpöä (=sontaa kirjoitin ensin ja sitten aloin hienostelemaan). VAIKKA on tutkimustietoa siitä, että tuotteet eivät toimi. Apteekki ja huuhaa loukkaa jotain sisälläni, kemikaalio ja 98% pidemmät ripset kuuluvat yhteen, mutta apteekin pitäisi olla uskottava!

 2. Niin. Minä en osta apteekista muuta kuin buranaa, pepsidiä ja koiran matolääkettä, niin en tiedä. Mutta uskon mitä sanot, kirveellä siis riittää töitä.

 3. Että apteekista! Pitääkin käydä paikallisessa apteekissa katsomassa, josko korttia on siellä myynnissä ja kysyä farmaseutin mielipidettä siitä. Siinä punnitaan nimittäin ainakin yhden apteekin uskottavuus.

  Kaikenlaista kusetusta sitä maailmaan mahtuu!

 4. Aiheesta lisää: Shoo!Tag – apteekkisi kusettaa sinua | Kauaskatsoja

Vastaa