Tetsari

Ahkion vetovyö on alkanut suututtaa, ja oikein perusteellisesti sittenkin. Savotan Paljakka-ahkion vetovuo on topattu vyö,  jossa on samanlainen solki kuin Savotan rinkoissa. Ahkion aisan narut kiinnittyvät eräänlaisella pikalukituksella, joka on kuitenkin kaikkea muuta kuin pika silloin, kun ne haluaa irroittaa.

Miksi vetovyö on topattu? Sitä minä en ymmärrä, varsinkin kun Savotan toplinki tursuaa vyön alta itsekseen eikä siitä ole mitään hyötyä ja vyö valuu perseen päälle ihmisellä, joka on kadottanut vyötärönsä jonnekin historian hämärään. Jotain muuta seuraavalle reissulle, kiitos.

Bundeswährin, eli Saksan armeijan taisteluvyöstä tulee seuraavalle reissulle ahkion vetovyö. Eikä valu päärynänmuotoisenkaan vartalon yltä yhtään mihinkään.

Aisojen kiinnitykset ja koiran vetoliinan kiinnitys täytyy ideoida, mutta minulla on jo varsin hyvä käsitys siitä, minkälaisia ne tulevat olemaan.


Kommentit

Tetsari — 4 kommenttia

  1. Tuo tetsari on ainakin hyvä tetsarina ja vetovaljaina voittaa varmasti Savotan onnettoman vyön. Miten ratkaisit vetonarujen kiinnitykset?

    Toppaukset ahkion vetovaljaissa ovat mielestäni paikallaan painavien kuormien kanssa, mutta ne pitää olla hyvin tehty. Kuten rinkassakin. Paksuudeltaan ohut, leveä ja napakka pehmuste, joka ei tursuile vapaana mihin sattuu vaan on kiinni remmeissä.

  2. Kiinnitys on ratkaisematta. Ehkä siirrän siihen vain tuon Paljakan mekanismin, vaikka en siitä pidäkään.

    Mietiskellään.

  3. Aiheesta lisää: Aisojen kiinnitys | Asentopaikan päiväkirja

  4. Aiheesta lisää: Vetovyö – onko se siinä? | Asentopaikan päiväkirja

Vastaa