Kaikki saatani sitä.. – telttako muka!

Kuriiri toi viimein MSR:n ihmeen. Hubba HP on pieni ja kevyt, eikä paina paljon. Muistinko mainita, että se on aika köykäinen?

Pikapystytys olohuoneen lattialle jättää kaksjakoisen tunnelman. Teltta on juuri sellainen kuin kuvittelin ja istumakorkeus on erittäin mukava yllätys testata ihan  livenä.

Toisaalta, miten tällainen teltta, jonka mukana tulee vain kuusi maavaarnaa, pysyy pystyssä tuulella tunturissa? Pari ylimääräistä nyöriä on mahdollista lisätä, joten ehkä se siitä. Kannattaa myös muistaa, että olen suunitellut käyttäväni tätä telttaa perinteisen louteen parina, joten ainoa suoja tämä ei reissulla ole.

Tässä vaiheessa ei yllätyksiä, kuten virallinen tarkastajakin toteaa, elllei sellaiseksi sitten lue MSR:n käsinkosketeltavan laadun tuntua näinkin keyessä teltan rempaleessa.


Kommentit

Kaikki saatani sitä.. – telttako muka! — 6 kommenttia

 1. Vähän kuumottais hommata, mutta taidan silti kallistua hubba hubba hp:n puoleen. Itehän sen kantaa 🙂 Sais vaan sattua joku isompi alennus silmään.

 2. Aiheesta lisää: Varmistelua | Asentopaikan päiväkirja

 3. Hei,

  Oletko kokeillut telttaa talvikäytössä. Kyseinen ostamasi malli taitaa olla erityisesti tehty pohjoismaisiin oloihin, joten sisäseinät taivat olla hyttysverkon sijaan jotain kevyttä sisäkangasta.

  Ja jos olet kokeillut, niin soveltuuko talvikäyttöön edes siedettävästi, kestävätkö materiaalit jne.

  Mikä on reaalielämässä mitattu telttapakkauksen koko(pituus, paksuus ja ymärysmitta.

  • En aio käyttää tätä talvella, mutta ei minulla ole mitään syytä epäillä materiaalien kestävän. Teltan tuulenkestävyyttää vähän ihmettelen.

   Sisäseinät ovat kevyttä kangasta, verkkoa vain sisäteltan oviaukon yläosa.

   Telttapakkaus on noin 50x14cm lieriö ja menee vielä pienempään jos kompressoi. Itse aion pakata teltan ilman pakkauspussia rinkkaan.

 4. Aiheesta lisää: Kesärepun punnitus | Asentopaikan päiväkirja

Vastaa