Kevät hyökkää kimppuun

Taidan olla väsynyt. Hiihtovaelluksen valmistelut on viimein tehty, mutta hiihtofiiliksiä ei ole. Osasyynä varmaan etelän jo sulaneet lumet ja rastaan laulu ulkona: on kevät. Vaikea kuvitella itseäni hiihtämässä.

Lumi sulaa pohjoisessakin melkoista vauhtia. Kerkiänkö vielä hangille?

Kuva: Ilmatieteen laitos

Paistuntureiden kohdalta sulaa uhkaavasti! Onneksi säätiedotus lupaa pakkasöitä.


Kommentit

Kevät hyökkää kimppuun — 3 kommenttia

  1. Kyllä siellä vielä lunta piisaa sinullekin. Tultiin 3.4 pois Pallaksen tuntumasta ja silloin vielä oli hienot kelit hiihtää. Eilen olin erään lapissa asuvan ystäni kanssa puheissa niin kertoi että Ylläksellä aamusta hyvä pakkas latu mutta päivä lämpö +5 teki ladut märäksi. Tuntureiden pääliset on tänä vuonna vähässä lumessa kun ei ole ollut suojakelejä välissä niin kevyt lumi pyyhkiytyy tuulen mukana pois.

  2. Talvi loppui taas kesken 🙁
    Oiskohan tuosta luonnon kiertokululle mitään haittaa, jos kesäkuun hallat siirrettäisiin huhtikuulle?

Vastaa