Varustehuoltoa

Viime yön jäljiltä kaastunut teltta on kuivunut kokonaan auringossa ja tuulessa. Jouduin lapioimaan lunta liepeiden päälle ja sullkemaan tuulen puoleisen räppänän, mutta silti puuteria tunki yöllä jostain päällysteltan alle. Tuuletuksen puutteesta aiheutunut kondenssivesi taisi olla kastumiseen suurempi syy.

Päällysmakuupussikin on kuiva, samoin hiihtosormikkaat ja itse asiassa kaikki varusteet ovat tiptop.

Iltapäivähiihdolla kiersimme tulojälkien kautta ja hangelta löytyivät eilisen murhatyön todisteet.

image


Kommentit

Varustehuoltoa — 2 kommenttia

  1. Kokemukset omalta reissultani vahvistavat tuon tuuletuksen puutteen aiheuttavan kastumista, erityisesti jos on lumiliepeet tai lapio liepeiden reunat tukkoon. Toisaalta, kosteusvaurio on useimmiten parempi vaihtoehto kuin läpi tuiskuava lumi, joka sekin kastelee lopulta kaiken.

Vastaa