Persittä palelee

Menneellä vaelluksella huomasin muutamana pakkasyönä, että vaikka untuvamakuupussini onkin pääsääntöisesti kunnossa, niin ahteria tuppasi palelemaan nukkuessani vasemmalla kyljellä. Koska oikessa olkapäässäni on sillä kyljellä nukkumista vaikeuttava rasitusvamma, niin ilmiö oli, jos ei nyt vakava, niin aikakin hieman kiusallinen.

Syynä tähän oli tietenkin se, että untuvat pussissa olivat paikoin linttaantuneet ja juuri siinä persauksen kohdalla oli sopivassa asennossa lähes kalju paikka. Untuvapussin kyseessä ollen tämä on merkki siitä, että on aika pestä ja kuivata pussi rummussa huolellisesti.

Nyt ei vaan millään viittis, ja jos jätän kevääseen, niin unohdanko asian ennen seuraavaa vaellusta?

Ja taas persittä palelee.

 

 


Kommentit

Persittä palelee — 5 kommenttia

  1. Mulla olisi ollut menneellä vaelluksella varmaan ihan sama ongelma, ellei olisi ollut niin lämmin, että nukuin pussi peittona, jolloin kalju kohta valahti patjan ohi. Pesulaanhan se on taas vietävä joo.

  2. Onnistuu se pesu ilman kuivausrumpua jos muistaa käydä pussia löyhyttelemässä aina silloin tällöin. Aluksi se näyttää aivan epätoivoiselta hommalta, (aivan siltä, että nyt pilasin makarini) mutta lopputulos on ollut hyvä.

  3. Aiheesta lisää: Hypistelyä ja huoltoa | Asentopaikan päiväkirja

Vastaa