Happi loppuu..

Maksaisitko perinteisistä reistaskuhousuista pari tonnia? Jos ei nyt euroja, niin mummonmarkkoja kuitenkin.

Fjällräven on hinnoitellut uuden Numbers-sarjansa sellaisiin lukemiin, että vanhalta Fjällräven-faniltakin loppuu nyt happi.


Vai onko tämä joku vitsi? Tai ehkäpä uusissa housuissa on jotain ylimaallisia ominaisuuksia, joita vanha ei ymmärrä.

Taidan paikata entisistä housuista polvet ja ommella persauksen ratkenneen sauman kuntoon. Saavat sitten haudatakin minut ehjässä kostyymissä.


Kommentit

Happi loppuu.. — 4 kommenttia

 1. Kävin päivän kestävän hinnoittelukoulutuksen kymmenisen vuotta sitten. Päivän sanoma oli, että hinnoittelu ei perustu mihinkään faktaan vaan mielikuviin. Nyt käsittääkseni retkeily on suosiossa, joten kannattaa kokeilla tuotteita ostavien kipurajoja. Luulisin Fjellun housujen sisäänostohinnan & tuotekehityskulujen olevan maksimissaan 25 euroa rahteineen.
  Hinnoittelulla voi myös jäädä mieleen, mua on vaivannut kohta kolme kuukautta tämä hotelli http://www.treehotel.se/
  että mä maksaisin yli 400 euroa yhdestä yöstä ja sitten vielä suihkussa pitäisi käydä huoltorakennuksessa. Joo, ei ikinä!

  • Joo, vaikka olenkin itse alalla jossa on pakko myydä nahkanetolla, niin ilmiö on tuttu.

   Taidan ostaa saumurin.

 2. Fjällrävenin hinnoittelu on kyllä aika härskiä… Vaikka osa ylihinnasta selittynee SEK/EUR -kurssimuutoksilla, jäljelle jää siltikin liikaa. Tuotteethan ovat hyviä, mutta kyllä tässä selvästi kokeillaan kepillä jäätä, kuten Mariakin tuossa edellä epäili. Luulen, että noita pöksyjä myydään vielä reilulla alennuksella.

Vastaa