Tavaraa

Ostin halvennuksesta uudet Fjällräven Barents housut, koskapa vanhoista Greenlandeista päivä paistaa läpi persuuksista. Kestäväähän G-1000 kangas on, mutta kyllä sen saa näköjään aktiivikäytössä hileiksi viidessä vuodessa. Istuskelen vissiin vaelluksilla liikaa?

Samalla matkaan tarttui Fjällräven Vintage 30L reppu. On se söpö 🙂

reppu-1

Vanha Halti Passi olikin jo tullut tiensä päähän sekin.


Kommentit

Tavaraa — 3 kommenttia

  1. Onni nätti.
    Ostin Fjällrävenin Totebackin keväällä ja siitä tuli suosikkiarkilaukku&reppu
    http://www.partioaitta.fi/Fjallraven_Totepack_No1
    mulla on keltainen. Se on hjyvä.

    En ole saanut vielä G1000 kangasta rikki, en edes persuuksista vaikka on varmaan 15 vuotta vanhat housut. Mutta oon kyllä pitänyt välillä Haglöfsin housuja. Tietysti kangas on aika ohutta, mutta rikki se ei ole ennen pikkarit näkyy. Taidan maata enemmän kuin istua, siinä ei niin persus kulu 😉

Vastaa