Kameralaukku kantolaitteen osana

Järjestelmäkameran ja varusteiden kantaminen vaelluksella on oma haasteensa. Miten kameran kantaa mukavasti, mutta myös siten, että se on heti saatavilla. Olisihan noloa, jos karhu kävelee vastaa eikä ennätä ottaa kuvaa.

Päivitin aiemman Lowepron Offtrail I laukun hieman isompaan Lowepro Toploader Zoom 50 AW laukkuun, johon Sigman 17-50mm 2.8 sopii vastavalosuojan kanssa. Vanhasta laukusta evakuoituun objektiivipussiin sopii edelleen Nikon 70-300 VRII. Muita linsseja en jaksa mukana kantaa.

Kiinnitys Fjällräven Kajkaan sai myös päivityksen viimevuotisesta.

kamerarip-1 kamerarip-2 kamerarip-3

Nyt on kamera tukevasti ja mukavasti matkassa osana rinkkaa. Laukku irtoaa tarvittaessa kokonaan muutamassa sekunnissa.

https://paivakirja.asentopaikka.fi/2013/05/25/kamera-roikkuu-uusi-viritys/


Vastaa