Pitsamiehen uusivuosi

Sain joululahjaksi uuden pitsakiven. Uuniongelma on ratkaistu, nyt voi keskittyä pohjan täydellisyyden hiomiseen.

Huolellisesti valmistellen

..pitsa paistuu

..ja on valmis

Kivellä on väliä.

Paistoaika tasan 5 minuuttia 300 asteisessa uunissa.

Kolme erilaista täytettä tänään:

– Homejuusto, meetvursti, ananas
– Tuore mozzarella, meetvursti
– Katkarapu, tonnikala

Kaikissa mozzarellaraastetta ja tomaattia tietysti. Oreganoa halukkaille. Joku oli unohtanut valkosipulin.

Saa lisätä Blair’s After Death soosia jos haluaa.

Teelusikallinen tätä taikalientä  vastaan noin pullollista tabascoa tai ämpärillistä jalopenoja.


Kommentit

Pitsamiehen uusivuosi — 4 kommenttia

  1. Paistokivi! Kateeksi käy… Joskin voin huokaista helpotuksella, kun yksi asia sentään pysyy harrasteluna, eikä mene vakavaksi harrastamiseksi ja välineurheiluksi. 😉

    Hyvää uutta vuotta!

    PS. Tyyn pizzapohjaa kannattaa kokeilla, ja muutenkin ottaa ohjeesta onkeensa, tai siis uuniinsa.

  2. Pitsa on vakava asia ja pitsakivellä monia käyttöjä. Huomenna yritän ensimmäisen kerran naan-leivän valmistusta..

Vastaa