Eräuskottavat merinovillakalsarit

Merinovilla on mainio materiaali ja on kokonaan korvannut tekniset keinokuidut vaellusalusvaatteissani. On lämmin märkänäkin, kuivuu päällä nopeasti eikä haise!

Mutta villa kuluu ahkerassa käytössä. Koska olen luvannut, etten osta tänä vuonna vaellustarvikkeita, niin jouduin kalsarinkorjauspuuhiin; tuuletusaukkoja alkoi jo olla turhan paljon. En tiedä onko loputulos nätti tai oikeaoppinen, mutta minulle kelpaa.

Sanomattakin on selvää, että vanhoista täysinpalvelleista villavaatteista kannattaa leikata paikkamateriaaliksi kelpaavat osat talteen ennen pois heittämistä.

>> Keskustelu aiheesta merinovillan pesu


Kommentit

Eräuskottavat merinovillakalsarit — 4 kommenttia

 1. Voi apua 😀 Älä jätä päivätyötä. Ei tarvihe pelätä, että toisin sulle villani korjattavaksi. Mutta toki on hyvin personallinen tapa korjata. Saattaa olla tai tulla hyvinkin suosituksi – jossain?!

  • 😀
   Ei ole soma ei. Mutta kestää.

   Eli menetelmä on se, että leikkaan reiän tasareunaiseksi ja ompelen paikan koneella molemmin puolin. Lopputulos ei ole kaunis, mutta se toimii käytännössä hyvin (kokemusta on).

   Ehkä tätä neuvoa ei voi käyttää marttakerhossa 🙄

   😳

   Olisin käyttänyt punaista lankaa, jos olisi ollut 🙂

 2. Mitäs tuosta vaikka ei olisi kaunista jälkeä, siihen päälle tulee kuitenkin peittävä vaatekertaa. Toivottavasti ei hankaa herkkiä alueita.

Vastaa