Kommentit

Koiruus tunturissa — 4 kommenttia

  1. Ompas Varresta tullut tuuhea 🙂
    Eikä naamakaan ole enää kuin tasmanian tuholaisella, sehän näyttää ihan nallekarhulta 😀

  2. Ihana!:) Oon monesti ihaillut näitä teidän kuvia. Onneksi pääsee itsekin noin parin viikon päästä vaeltamaan pitkästä aikaa. Kaipuu vaeltamaan on niin kova! Ja koirakin lähtee mukaan tällä kertaa. 🙂 Teidän kuvien voimalla jaksaa odottaa, että pääsee taas reissuun.

  3. On ollut todella mukava seurata Varren elämää kanssasi. Minulla itselläni on myös lapinkoira, vielä viime viikolla oli kaksi 🙁
    Edesmenneen kanssa vaelsimme useana vuonna tuntureilla ja kyllä koko lauman kanssakin olimme vaeltamassa. Elokuun loppupuolella olisi tarkoitus taas suunnata pohjoiseen. Tänä vuonna emme lähde pitkälle vaellukselle, mutta tunturiin kumminkin suunnataan 🙂
    Leppoisia vaelluksia teille molemmille.

  4. Juuri matkalla samalle suunnalle. Tällä hetkellä lahden kohdalla, huomenna tähän aikaan toivottavasti akujoella aloittelemassa vaellusta. Koiria 3kpl takakontissa. Isoilla pojilla samanlaiset Jerin rinkat. Vanha rouva kannattaa arvokkaasti ruokansa pojilla 🙂 Tätä on taas odotettu ja asentopaikan päiväkirjaakin seurattu. Hienot on kuvien maisemat.

Vastaa