Avaruusmies? Vaeltaja? Avaruusvaeltaja?

Jos tapaat joskus eräänä päivänä erään erävaeltajan, voit ehkä huomata, että hän on välineurheilija.  Matkassa on jos jonkinlaista rensseliä, reppua, viritintä, välppää ja hosakeppiä. Eipä se varustus paljoa avaruusmiehen kostyymille häpeä.

Tyhjiön korkeudella ei onneksi vielä tässä olla ja on raikasta hengittää! mutta varustus on miehekäs.

spaceman

Koiraparkakaan ei ole säästynyt, vaan selässä killuu tornisteri pullistellen modernin teknologian hienouksia. Tai no, ainakin kuivattua murrenmuonaa.

Mitähän entisaikainen lapinmies olisi sanonut, tällaisen inehmon nähdessään?

https://paivakirja.asentopaikka.fi/2010/07/17/onko-vaatteissasi-ominaisuuksia/


Kommentit

Avaruusmies? Vaeltaja? Avaruusvaeltaja? — 3 kommenttia

  1. Kyllähän Lapin mies olisi sanonut, että pitäähän varusteita olla. Totta on jotta turhan hienoja ovat vaeltajankin varusteet, tavallisella ja halvallakin pärjää. Kai se on nykyaikaa, että jokaiseen hommaan pitää olla erikoisvarusteet, vaeltamiseen vaellusvarusteet, lenkille lenkkivarusteet, metsälle metsästysvarusteet… Mitä kalliimpaa, sen hienompaa!

Vastaa