Lämmikettä

Taas kerran sisäistä lämmikettä etsiessäni käännyn itämaisen reseptin puoleen. Kanavindaloon maustamisessa on neljä astetta:

– Mieto
– Tujakka
– Tulinen
– Sula laava

Miltä tämä teistä näyttää?


Kommentit

Lämmikettä — 3 kommenttia

  1. Tässä on tuplahämäys. Kyseinen kastike sisältää ruokalusikallisen eeppistä ”Löyly”-chilikastiketta, joka on tehty maailman tulisimmasta Naga Morich chilistä (Capsicum chinense, muita nimiä mm. Bih Jolokia)

    http://chilikauppa.fi/product_info.php?products_id=297

    Tabascolla ei saa vastaavaa aikaan, vaikka laittaisi koko pullollisen.

    Tosin luokiitelisin tämän kanavindaloon silti ”vain” tuliseksi. ”Sula laava” tuli mieleen viime viikolla Sydneyn Chinatownissa syömästäni annoksesta. Tukka ja paidanselkämys oli sen jälkeen litimärkiä.

Vastaa